Bij deze cursus zijn de meeste honden de puppyfase al ontgroeid en kunnen we de honden al iets meer gaan leren.

Aan deze cursus mogen behalve de honden die al een puppycursus hebben gevolgd ook honden deelnemen die nog niet eerder een cursus hebben gedaan en ouder zijn dan 1/2 jaar

In deze cursus komen onder andere de volgende oefeningen aan bod:

• Volgen naast geleider
    • Zit en blijf
    • Af en blijf
    • Staan en betasten
    • En vele andere oefeningen

De cursus wordt gegeven door gediplomeerde instructeurs, bevat 12 lessen en wordt afgesloten met een examen.

De kosten voor deze circus bedraagt 70 euro voor 12 lessen + examen
Deze cursus wordt 1 keer in de week gevolgd of maandag of woensdag avond
Lestijden voor deze cursus zijn maandag-of woensdagavond van 19:00 tot 20:00.

Wilt u meer informatie over de start datum van een nieuw beginnende curcus, verwijzen wij u graag door naar de startpagina.

Na een positieve afronding van deze cursus kan uw hond eventueel doorstromen naar onze Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheid(VEG) cursus, behendigheid of als u in het bezit bent van een werkhond, kunt u naar gebleken geschiktheid ook onze I.P.O cursus gaan volgen.

Klik hier om je voor deze cursus aan te melden.