Heeft u nadat u succes de V.E.G. cursus heeft afgerond de smaak te pakken om met uw hond bezig te zijn, dan kunt u de GG cursus gaan volgen. Van een gehoorzame huishond die u al heeft, gaat u net een stapje hoger wat betreft gehoorzaamheid.

GG bestaat ui 4 niveaus en bij ieder niveau worden de opdrachten voor de hond moeilijker gemaakt. In deze cursus komen onder andere de volgende oefeningen aan bod:

• Volgen aan de lijn en los volgen
    • Blijven liggen en zit op afstand of uit het zicht
    • Apporteren
    • Afgaan tijdens het volgens
    • Etc.

De cursus wordt gegeven door gediplomeerde instructeurs. De duur voor het examen is bij iedere hond verschillend. U wordt bij deze cursus lid van onze vereniging.

De lestijd voor de GG cursus is op maandagavond van 20:30 tot 21:30. De kosten van GG zijn €70,- per kalenderjaar en €20,- per lidmaatschap.