Honden Vereniging Made

Puppy cursus

 

U kunt met uw hond deelnemen aan de puppy cursus, als uw hond al de entingen (meestal 3) heeft gehad. De reden hiervan is om uw hond zo gezond mogelijk aan de cursus te laten beginnen. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de hond eerst gewend is aan zijn nieuwe huis. Daarom hebben wij deze voorwaarden opgesteld.

Bij de puppy cursus komen de basis beginselen van opvoeding en verschillende commando's aan bod. Ook kunt u tijdens de cursus bij ons terecht voor vragen over de opvoeding thuis. Aan het einde van iedere les laten we de honden spelen op een afgesloten veld. Dit bevorderd de socialisatie van de honden onderling.

Het is bij aanvang van de curcus gewenst dat u de volgende spullen mee neemt, een 

vaste looplijn (geen rollijn) voldoende belonings snoepjes,en een speeltje (zonder piep)

De cursus wordt gegeven door een gediplomeerde instructeur en bevat 12 lessen en een examen. Iedere 6 weken start er een nieuwe cursus, zodat u nooit heel erg lang hoeft te wachten om te starten met uw puppy.
Deze cursus wordt 1 keer in de week gevolgd of maandag of woensdag avond
De lestijden voor de puppycursus zijn maandag-of woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. 

Wilt u meer informatie over de startdatum van een nieuw beginnende cursus, dan verwijzen wij u door naar de startpagina. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen. Deze bevind zich onder het menu item "Contact"

De kosten voor deze cursus bedraagt 70 euro voor 12 lessen en een examen.

Klik hier om je voor deze cursus aan te melden.

  |    

Honden Vereniging Made | Haasdijk 82 | Made

info@hondenverenigingmade.nl